VACATURE: Brandmanager

Download hier de vacature in PDF.

 

Wil jij verantwoordelijk zijn voor het imagobeleid van Vriendin en Santé? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Je initieert activiteiten en campagnes om de merken te verstevigen, marktpositie te verbeteren en de doelgroepen aan je titels te binden. Dit doe je via diverse kanalen en middelen (o.a. in blad, PR, evenementen, online, joint promotion, mediacampagnes).

 

Brand manager Vriendin/Santé M/V

32 uur per week

 

De afdeling Marketing bestaat uit vier disciplines; trade marketing, brandmarketing, online marketing en marketing abonnementen. Je rapporteert aan het hoofd marketing en werkt nauw samen met de hoofdredacteur, de productmanagers (trade en abonnementen) en de afdeling Sales.

 

Verantwoordelijkheden

 • Het bepalen van het imagobeleid in overleg met hoofd marketing en hoofdredacteur;
 • Het opstellen van het mediaplan en de uitvoering hiervan;
 • Het initiëren en coördineren van merkextensies i.s.m. hoofdredacteur;
 • Het beheren van het promotiebudget imago;
 • Het initiëren en de uitvoering van in blad acties;
 • Het opzetten en organiseren van joint promotions en participatie van evenementen;
 • Het initiëren en coördineren van markt- en lezersonderzoeken;
 • Het beheer van de webshop van Vriendin en Santé;
 • Het realiseren van additionele omzet;
 • Je volgt marktontwikkelingen op de voet en speelt hierop in.

 

Functie-eisen

 • Afgeronde HBO opleiding, zoals marketing of communicatie;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt een commerciële en resultaatgerichte mentaliteit;
 • Je bent innovatief en creatief;
 • Je denkt cross mediaal en bent een organisatietalent;
 • Je bent stressbestendig en nauwkeurig;

 

Informatie en sollicitatie:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Deborah Leeman, personeelsfunctionaris, via d.leeman@audax.nl of 020-5979609.

 

Wil jij werken bij een uitgeverij die volop in ontwikkeling is en woon je in de regio Amsterdam? Stuur je sollicitatiebrief met curriculum vitae vóór 19 maart 2016 naar: Audax Publishing t.a.v Deborah Leeman, P&O Functionaris, sollicitatie@publishing.audax.nl. Reacties die niet voldoen aan de functie-eisen worden niet in behandeling genomen.

 

Audax Publishing BV, gevestigd in Amsterdam, is een werkmaatschappij van Audax en uitgever van bekende publiekstijdschriften als Vriendin, Santé, Weekend, Party, Mijn Geheim en Royalty. En de websites www.vriendin.nl, www.royalty-online.nl, www.sante.nl, www.weekend-online.nl.

Voor meer informatie over Audax verwijzen wij je naar www.audax.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het overnemen van deze vacature op andere sites en/of andere media-uitingen zonder uitdrukkelijke toestemming is niet toegestaan.