VACATURE: Medewerker Sales Support

Ben jij op zoek naar een uitdagende commerciële functie binnen de media? Ben jij communicatief, organisatorisch sterk, gestructureerd en een echte spin in het web? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Audax Publishing is gevestigd in Amsterdam en uitgever van o.a. de tijdschrift merken (online en offline) Vriendin, Weekend, Party, Mijn Geheim, Santé, Royalty en Glossy. Daarnaast verzorgt zij de commerciële exploitatie voor andere uitgeverijen. Met haar merken bereikt Audax Publishing wekelijks meer dan 2 miljoen mensen.

Het sales team bestaat uit vijf enthousiaste mensen die door hun professionaliteit, netwerk en expertise de advertentiemarkt optimaal bedienen. Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Sales Support (fulltime)

Werkzaamheden:
Als medewerker sales support biedt je (administratieve) ondersteuning aan de Commercieel directeur en Hoofd Sales. Je bent – naast het visitekaartje voor de afdeling – vanaf het eerste stadium betrokken bij de opzet en uitvoering van commerciële samenwerkingen voor onze media. Je beheert beide agenda’s, mailboxen, ontvangt en faciliteert bezoek. Verzorgt de zakelijke correspondentie, bereidt afspraken en vergaderingen voor. Je zorgt voor de grote(re) accounts voor de correcte afhandeling van offerte aanvragen, maakt presentaties en calculaties, doet de campagneplanning en zorgt ervoor dat de gemaakte afspraken worden uitgevoerd. Kortom, een veelzijdige en uitdagende functie waarin jij zorgt voor een vlekkeloos verloop van de (ondersteunende) processen.

Hierbij wordt een proactieve, commerciële houding en het vermogen om onder druk te presteren als onmisbaar gezien.

Functie-eisen:

  • Mbo+/hbo werk- en denkniveau;
  • Minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Secuur, flexibel en met een commerciële maar klantgerichte instelling;
  • Gedreven, stressbestendig en in staat om zelfstandig en proactief te werken;
  • Weet prioriteiten te stellen en het overzicht te houden;
  • Representatief;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Goede beheersing van de Nederlands taal in woord en geschrift;

Wij bieden je binnen één van de meest creatieve en snelgroeiende uitgeverijen van Nederland een uitdagende baan aan met veel verantwoordelijkheid.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Fleur van den Bos (Hoofd sales) via 06-18165555, f.v.d.bos@publishing.audax.nl of Deborah Leeman (P&O-functionaris) via 088-1338609 of d.leeman@audax.nl  Voor meer informatie over de merken van Audax Publishing verwijzen wij je graag naar www.audaxpublishing.nl.

Interesse? Stuur dan je motivatiebrief met curriculum vitae vóór 21 december 2017 naar Deborah Leeman (P&O Functionaris) via sollicitatie@publishing.audax.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het overnemen van deze vacature op andere sites en/of andere media-uitingen zonder uitdrukkelijke toestemming is niet toegestaan.