Over ons

Audax Publishing is dé sales partner in media!

Met een toonaangevend portfolio in print en online, is Audax Publishing een van de grootste sales organisaties voor media in Nederland. Door de bundeling van de krachten als commerciële partners wordt door Audax Publishing, Uitgeverij Cascade en Peter Contant Publishing een breed bereik van vrouwen gerealiseerd waarmee de adverteerder nog beter kan worden bediend. Hierdoor wordt het op grote schaal mogelijk de salesactiviteiten te verbreden op alle platformen in print, online en op de winkelvloer.

Aan het roer van Audax Publishing staan onder andere oprichter Jacques de Leeuw, die alle mogelijke stellingen al meemaakte, en commercieel directeur Ivo Janssens waarbij creatief/commercieel denken door de aderen stroomt. De succesformule schuilt volgens hen in samenwerken. Intern, maar ook met de concullega’s. Het bijzondere is dat iedere partner zijn eigen bereik, doelgroep en signatuur heeft. Door samen te werken, anders te denken en simpelweg te doen, kan het onmogelijke mogelijk worden gemaakt. Uitgangspunt daarbij is het motto: “Wie kan delen, kan vermenigvuldigen!”, aldus Ivo Janssens. Volgens hem is deze uitspraak hét geheim van ‘het nieuwe uitgeven’.

Winnen met creativiteit

Wij geloven in het gewoon doen en in het uitproberen van nieuwe ideeën. In een markt die op slot zit, kun je alleen winnen met lef en creativiteit. Wij geloven erin dat wanneer jij jezelf uitdaagt continu nieuwe dingen te blijven bedenken, je er wel komt. En dat betaalt zich uit: Audax Publishing komt qua oplagecijfers beter uit de bus dan het gemiddelde in de markt ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar (NOM Monitor Q2-2015 t/m Q2-2016). De directie mag terugkijken op een succesvol jaar. Wij hebben hier met z’n allen iets gedaan wat eigenlijk niet kon, maar wat toch is gelukt. Daar halen wij onze energie uit!

Samenwerken en ook succesvol zijn?

Bent u uitgever of media-exploitant en wilt u ook samenwerken? Vertel het ons via het contactformulier, e-mail of telefoon uw ambitie en wij doen u graag een passend voorstel.